Contact opnemen

SOS Talisman Holland

Wholesale dealer
Stationswei 22A
8722 HB Molkwerum
KVK: 68972245

Contact

SOS Talisman

Meestgestelde vragen

Is hij waterdicht?
Nee, iets wat open en dicht gedraaid kan worden is nooit helemaal waterdicht wel waterbeschermd. Maar  het strookje waar al uw gegevens opstaan is gemaakt van waterbestendig  papier zodat uw gegevens, ook al is uw SOSje nat geworden toch altijd leesbaar blijven.
Bij mijn strookje is de inkt doorgelopen en de gegevens niet meer leesbaar.

Dan heeft u niet goed het bijgesloten foldertje gelezen waarin staat dat u nooit met balpen     mag invullen maar gewoon met een hard potlood. Dit is grafiet en dat loopt niet door bij eventueel een druppeltje condens. Ook kan u een watervaste inkt gebruiken.

Ik ben het dekseltje verloren.

Dat komt eigenlijk alleen bij de armband voor omdat deze honderd keer per dag beweegt aan uw pols. Een ketting ligt stil op de borst. Daarom adviseren wij regelmatig te controleren of het dekseltje nog wel goed vast zit. U kunt een dekseltje los bestellen via deze webshop.

Het kettinkje is nu al gebroken

Dat kan want in verband met kinderen mag het kettinkje maar een trekkracht van 2 tot 3 kilo hebben. Dan moet het breken want als kinderen spelen blijven ze nog wel eens ergens achter hangen. Als het kettinkje niet zou breken zou dat ernstige gevolgen kunnen hebben. Overigens kunt u ook een extra sterk kettinkje bestellen deze is 65 cm lang en gaat over het hoofd zonder sluiting. Deze mag alleen door volwassenen  gedragen worden.

Ik ga verhuizen (of ik krijg andere medicijnen) en zou graag een nieuw strookje willen.

Dat kan, deze zijn los verkrijgbaar.U kunt ze bestellen via deze webshop.

Ik wil niet gereanimeerd worden kan ik dat ook op het invulstrookje vermelden?

Jazeker, de voorkant is voor al uw persoonlijke gegevens en telefoon nummers, op de achterkant is ruimte om duidelijk in blokletters te vermelden NIET REANIMEREN. Echter het is niet erkend door de officiële instanties het is daarom alleen uw wens.